Friday, January 24, 2014

http://www.multicam-systems.com/download/ www.trisect.dkwp-includesnike.php nike danmark jqv388

Når den første 3 Institut for sarin gasskyer forsvandt bare, Zhelie Liu Ming ni drager personligt til at give instrukser. Den anden runde Kuhn Institute vil være ansvarlig for de første to Soman raketter mod 120 japanske militære mål, men lancerede et angreb. Efter en byge af raket bombardement, soman gas inden for et minut, det dræbte 24.000 japanske soldater. Japanske hær så forstod, at kineserne tager en biokemisk krigsførelse på nike air max 90 helt uddøde stil. Japanske premierminister med alvorlige skader, gemmer på et slagskib.

nike danmark Kaldet på de vestlige lande til at begynde øjeblikkelig handling, tvinger Liu Ming ni denne dæmon dragon, straks stoppe nike air max 1 lokal biokemisk krigsførelse. Men lad japanerne ikke tror, at USA og Frankrig, og Sovjet -ledede lande, der har været den mest åbenlyst pro -japanske pres på den britiske regering på dette tidspunkt, den vestlige verden til den østlige del af denne biokemiske krigsførelse, tog stilhed. Den tredje time, den hemmelige forskning biologiske våben foretaget i fem år, og til sidst brød ud i Japan. Kun 1500 Mission raketangreb forsker og 1500 personale i intelligens, åbent samlet i Japan.

Biokemi Squadron 28 firma - etablering i hele Japan bærer en raketkaster,nike air max 1, lanceret en tredje runde af angreb. Flyvende raketter, gas distribution, kinesere iført anti -kemisk krigsførelse dragter og gasmasker med de japanerne stadig har evnen til at udføre kamphandlinger. USA og andre lande Mærkeligt, Liu Ming hvoraf ni en selvstændig gruppe, selv dem, der kun kan gå til at angribe militære mål, der er lidt tid at ramme de reelle civile. Kinesisk republikanske efterretningsarbejde, er dette øjeblik officielt betragtet banebrydende magtfulde vestlige lande modstander. http://www.trisect.dk/wp-includes/nike.php

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment