Tuesday, April 22, 2014

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp hogan outlet xgaf

Zoals je zegt, zijn vlucht principe met bijna sub- ruimte, van het ene punt naar het andere punt, de tijd die nodig is ook het moment ? Inderdaad, maar er zijn te veel sub - ruimtevlucht tekortkomingen, immers niet de belangrijkste ruimte. De vliegbaan niet het gebruik van een grote magnetische energie vereisen, zou het geen extra schade aan het ruimtevaartuig veroorzaken. ray ban wayfarer Kan niet begrijpen een ding, zoals je net zei, deze vlucht is het gebruik van magnetische kanaal. Maar tot nu toe, ray ban aviator top beschaving kan alleen de kanalen binnen dezelfde melkweg van sterren met planeten tussen.

Net als van het Empire naar de Verenigde Staten, absoluut niet bereikbaar met de trein, omdat het midden van de zee. Waarom ben je altijd zo bekrompen denken ? Chi zei dat de ergernis van de hersenen, niet het feit ray ban zonnebrillen vertel je dit, als je naar een oude mensen praten zeggen waarom de ray ban aviator Slechts een paar toetsaanslagen, kunt u hetzelfde woord te spelen, nooit hogan outlet in staat zijn om u te laten in de ware zin begrip. Na veel mopperen, intellectuele brein eindelijk kalmeerde, legde uit dat sinds de passage van een premie beschaving zelfs een melkweg van sterren met planeten zijn in staat om te profiteren van, dan is het kanaal tussen elk melkwegstelsel of ster veld zal profiteren van die je niet kent ?

Uh Xiao Yu dacht inderdaad zich in een doodlopende straat. Bovendien, de tractie is niet zo eenvoudig als je wilt, maar meer complexe, ik ben bang dat je niet begreep alvorens te spreken zo eenvoudig. Bijvoorbeeld, een vierkant lichaam, vier hoeken, een hoek tellen als een punt, dat is vier punten ABCD, ga je van punt A naar punt C, in het algemeen, moet gaan door het punt B of punt D, zodat het punt C te komen. Maar tractie zal een curve zwaartekracht magnetisch kanaal, die u kunt gebruiken ray ban aviator B, D zwaartekracht bogen met A, C gevormd tussen, ga direct naar punt C, gelijk aan ray ban aviator kan een rechte lijn tussen AC hoogtepunten trekken.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment