Sunday, November 24, 2013

http://www.acelg.org.au/templates/newghd.phpuggs www.brooke-randolph.comimagesugg.asp ugg australia

Su Wen kunde inte låta bli att skratta : varför är att drunkna här ? Låt oss nu gå över till att lyssna på ? Mu Guiying hånleende : Väg ​​guan'er tidigare bara stora, erfarenhet har stor, detta Dingzhou men befäst stad, är Liao att ha tusentals allmänheten, varför inte belägring ? Wai attackera inte, men jag skulle se detta hundratusen imaginärt tal, i avvaktan förstärkningar öra. ugg rea Se denna stad, men brister i nordost, men det är positivt att Liao riktning, om en armé för att attackera, beväpnade styrkor uggs under attack, är jag rädd att hela staden var förlorad ! Su Wen skrattade han och sade : Att nordost, finns det flera starka stad, och jag är rädd att det också finns ett brådskande förstärkningar kunde inte mellan.

Mu Guiying hånade : uggs rea barn Army brigad långsam, singel - beredskap i huvudstaden, bortkastade de en hel del tid. Om Liao sedan separat en att försena marschen, bara få detta Dingzhou, gå till linjen mer än en månad. Ser att detta Dingzhou redan utsatta, om Liao brigad förstärkningar anlände, jag är rädd storstadssemester kan DAILY bära ! Su Wen nickade och log och sa : Du häller lite insikt, men detta tjäna som soldat saker, är det råd inte bruna uggs osv, men om det verkligen är av intresse för militären, mer än du eller bruna uggs två fångenskap ! De också om att packa upp resterna, ringde akademiker gardin plats till en person utanför blixt, såg Su Wen, var det till Fushuai Yanzhao.

Det MU Även upp, men cynisk, inte Jianli ! Su Wen ler : bergen av folket, vet inte etikettsregler, marskalk Wuguai ! Yanzhao nickade och log : där ord. Bara en önskan att komma när, efter att ha lyssnat till bruna uggs ett fåtal, mycket rimligt, de gör en del erfarenhet, det berör kommer att finnas tillgängligt innan, inte så smickrande att vara en Pian Jiang bruna uggs Hur ? Det MU skakade på huvudet : inte från livet ! Su Wen skrattade skakar på huvudet : det kan inte vara positiv, marskalk och inte bryr sig, bara inte vet vad order att uppbringa detta ? Han har också begärt Yanzhao CKS säten gjorda i lägret, eftersom pull Mu Guiying att Xiashou monter.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment